Alpolgármesteri esketés magyar nyelven

Akt.:
Alpolgármesteri esketés magyar nyelven
Nagyvárad- Hosszú idő után az elmúlt szombaton ismét RMDSZ-es alpolgármester eskethetett össze két magyar fiatalt a nagyváradi városháza dísztermében.

Huszár István nagyváradi alpolgármester adta össze a megjelent két fiatalt – Mihály Anikót és Szabó Ottót -, illetve olvasta fel magyarul a hivatalos szöveget. Többek közt rész csendült fel a polgári törvénykönyv vonatkozó cikkelyeiből, és egy Goethe-idézet is szóba került a boldogságról.
A házasulandók amúgy három módon jelezhetik szándékukat: személyesen, online vagy telefonon keresztül. Kapnak egy időpontot, hogy mikor kell leadják a hivatalos papírjaikat, és ezen a dátumon kell egy kézzel írott kérvényt benyújtsanak amennyiben azt óhajtják, hogy a polgári szertartás nyelve a magyar legyen.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .