Magyarország

2007.10.15. 17:15

Szögi Lajosról emlékeztek meg országszerte

<p>Olaszliszka, Tiszavasvári - Autók konvoja érkezett Olaszliszkára. Előtte, szombat este a Kormorán együttes adott nagyon szép emlékkoncertet a tiszavasvári Sportcsarnokban – mondta Szögi Lajosné özvegye, Gabi.</p>

A 44 éves tiszavasvári tanár Olaszliszkán elsodort autójával egy 11 éves gyereket, aki könnyebben sérült. A feldühödött rokonok a férfit két gyermeke szeme láttára verték agyon. Az évfordulón, vasárnap és hétfőn több szervezet emlékezett meg az országosan ismert természetjáróról. A család, a rokonok, barátok vasárnap délelőtt gyújtottak mécsest az emlékműnél.

– Autók konvoja érkezett Olaszliszkára. Előtte, szombat este a Kormorán együttes adott nagyon szép emlékkoncertet a tiszavasvári Sportcsarnokban – mondta Szögi Lajos özvegye, Gabi. – Az olaszliszkai emlékhelynél Lajos zsarolyáni barátja, Kónya József lelkész mondott beszédet.

A koszorúk, virágok elhelyezése után a közeli Komlóskára, Pusztavárra vezetett útunk. Az emléktúrát a férjem olaszliszkai barátja vezette. Majd itthon, a tiszavasvári temetőben emlékeztünk meg Lujiról, ahogyan őt mindenki ismerte és szerette. Ezt a volt kollégák, az iskola tantestülete szervezte meg. Hihetetlen az űr, ami hagyott, mondom ezt egy évvel borzalmas halála után, amely semmiféle ítélettel nem pótolható. Köszönetet mondunk az emlékezésben valamennyi résztvevőnek – mondta Szöginé Gabika.

Kapcsolódó cikkek:

- Lefler György -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!