Magyarország határain túl is láthatják az M4 Sport közvetítéseit

Magyarország határain túl is láthatják az M4 Sport közvetítéseit
Már a csatorna indulásakor megvolt a szándék arra, hogy a határon túli magyarokhoz is eljuttassák az M4 sportcsatorna műsorait. Mostanra hárultak el ennek jogi és technikai akadályai, így Erdélyben és Felvidéken – akik kábelen nézik a televíziót – már élvezhetik például a Magyarország-Szlovákia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező közvetítését – mondta Székely Dávid, az M4 csatornaigazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.


Az igazgató elmondta, a csatorna indulásakor – négy évvel ezelőtt – az volt a legfontosabb, hogy a hazai közönségnek megmutassák azokat a látvány- és olimpiai sportokat, amelyekben Magyarország rendkívül sikeres. Székely Dávid hangsúlyozta, mára mindenkihez elér az M4 sportcsatorna, így minden érdeklődő követheti a magyar sportsikereket.
“Azt szerettük volna, hogy minél többen láthassák azokat a honfitársainkat, akik az egész világon igazán nagy dolgokat érnek el a sporton belül, és ezáltal az egész országot teszik büszkévé, az egész országot ismertetik meg a világgal” – fogalmazott az igazgató.

(MTI)

Címkék: , ,


A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .