Magyar-román nyugdíjtanácsadó nap

Magyar-román nyugdíjtanácsadó nap
A romániai Nyugdíjpénztár és a magyarországi Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közös nyugdíjtanácsadó napot szervez Debrecenben november 18-án 9 és 16 óra között (korábban csak Budapesten volt hasonló).

Ezt azok figyelmébe ajánlják, akik mindkét országban dolgoztak vagy dolgoznak, közelednek a nyugdíjkorhatárhoz, esetleg folyamatban lévő ügyük is van. Az ügyfeleket, kik okvetlenül vigyék magukkal személyi okmányaikat, attól függetlenül várják a magyar és romániai ügyintézők, hogy melyik romániai megyében lakott vagy lakik az illető. Az ügyfélfogadás helyszíne a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal (Debrecen, Hunyadi u. 13.), előzetesen bejelentkezni november 12-ig lehet a +36 1 270-8108-as telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8 és 16, pénteken 8 és 13 óra között. További információk találhatók a http://www.onyf.hu honlapon.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .