Magna Cum Laude a KMDSZ Gólyabálján

Magna Cum Laude a KMDSZ Gólyabálján
Kolozsvár – Nagy buli készül a Kolozsvári Magyar Diákszövetség novemberi 17-i gólyabálján: többek között a Magna Cum Laude szórakoztatja majd a diákokat. Újdonságnak számít, hogy három fellépővel is előrukkoltak, az alterntív zene szerelmeseitől a pörgősebb ritmusokat kedvelőkig fél Kolozsvár szórakozhat majd az Obsessionben.

Közismert nevek koncertjeivel szervezik a 2010-es KMDSZ Gólyabált. Az erdélyi magyar egyetemisták legnagyobb bulijának 21-ik kiadására a kétszeres aranylemezes Magna Cum Laude, a Kistehén Tánczenekarból kinőtt Intim Torna Illegál, valamint DJ Sterbinszky kaptak meghívást. Az eseményre november 17-én, szerdán, 21 órás kapunyitással, az Obsession Clubba várják a diákokat.

„Szeretnénk ismét több ezer diákot megszólítani, illetve egy jó bulit szervezni. Fontos volt váltani, mert a tavalyi szűk helyet kinőttük” – mutatott rá Talpas Botond, a diákszervezet elnöke. A jegyek hétfőtől elővételben, a KMDSZ Petőfi Sándor / Avram Iancu utca 21. szám alatti székházában 25 illetve 20 lejbe (KMDSZ – Omnipass kártyával) kerülnek. A helyszínen egységesen, 30 lejért vásárolható belépő.