Madonna cáfolta a válására vonatkozó híreszteléseket

Madonna cáfolta a válására vonatkozó híreszteléseket
Madonna vasárnap hivatalosan is tagadta az arra vonatkozó találgatásokat, hogy elválna férjétől, a brit filmrendező Guy Ritchie-től, és hogy viszonya lenne az amerikai baseball-sztár Alex Rodriguezzel.

A People sztármagazinban megjelent exkluzív nyilatkozatában Madonna véget vetett azoknak a spekulációknak, miszerint “romantikus viszonya” lenne a New York Yankees baseball csapat csillagával. A 49 éves popikon azt is cáfolta, hogy hét évnyi házasság után válásra készülne “A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső” című filmet rendező Ritchie-től. Nyilatkozatában az énekesnő kitartott amellett, hogy csak azért ismeri Rodriguezt, mert mindkettőjüknek Guy Oseary a menedzsere. “Csak elvittem a gyermekeimet egy Yankees meccsre. Semmilyen romantikus szállal nem kötődöm Alex Rodriguezhez” – nyilatkozta.

Rodriguez felesége, Cynthia, aki nem rég hozta világra második gyermeküket, állítólag a múlt héten elhagyta a sportolót, és Madonnát említette, mint a házasságuk megromlásának okozóját. Állítása szerint a popdíva belevitte Rodriguezt a Kabbala nevű ősi zsidó miszticizmusba, ami egyre népszerűbb a sztárvilágban. Madonna szerint neki “semmi köze Rodriguez házasságához vagy a lelki életéhez”, és azt állította, hogy azért adta közre nyilatkozatát, hogy “elválassza a tényeket a fantáziától”. A popsztárt a világ legjobban kereső női énekesének tartják. A Forbes magazin szerint 2006 júniusa és 2007 júniusa között 72 millió dollárt keresett.