Madonna öccse szerint nem lépett félre a popsztár

Madonna öccse kételkedik abban, hogy a 49 éves énekesnőnek viszonya lett volna a kosárlabda-sztárral, Alex Rodriguezzel. Madonna elkötelezett férje, Guy Ritchie mellett – véli Christopher Ciccone.

A popsztár testvére az ABC televízió “Good Morning America” című műsorának vendégeként kijelentette: Madonna mindenekelőtt “még mindig katolikus lány”, a családja és gyerekei érdekeit tartja szem előtt. A sztár hét éve ment férjhez a 39 éves brit rendezőhöz. Christopher Ciccone szerint Madonnának semmi köze ahhoz, hogy felbomlott Alex Rodriguez házassága. Az énekesnő a múlt héten tőle szokatlan lépésre szánta el magát: hivatalosan is visszautasította az őt és Rodriguezt összeboronáló pletykákat.

Az öccs – aki egyébként nyíltan vállalja homoszexualitását – könyvet is írt híres nővéréről (Life With My Sister Madonna). Azt állítja, hogy nagyon közel állt Madonnához, mielőtt férjhez ment volna. Utána feszült lett köztük a viszony, mert szerinte a 39 éves Guy Ritchie homofób. A popsztárt a világ legjobban kereső női énekesének tartják. A Forbes magazin szerint egy év alatt (2006 júniusa és 2007 júniusa között) 72 millió dollárt (mintegy 10 milliárd 800 millió forintot) keresett.