Maddie szülei tagadják, hogy filmre akarnák vinni lányuk eltűnését

A brit bulvársajtó találgatásaira válaszul Madeleine McCann szülei tagadták, hogy meg akarnák filmesíteni négyéves kislányuk eltűnését.

A brit média szerdán azt taglalta, hogy a szülők a filmből befolyó pénzből finanszíroznák a további kutatást a tavaly májusban, Portugáliában eltűnt kislány után.

Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapokban többen is jelentkeztek, hogy különböző országokban látták Maddie-t, továbbra sem sikerült a nyomára bukkani. A portugál rendőrség azt a lehetőséget sem zárta ki, hogy a kislány már nem él.

Jerry McCann most blogjában cáfolta, hogy hozzájárulnának egy a történetet feldolgozó mozifilmhez. “Ez egyszerűen nem igaz” – írta az apa, de elismerte, hogy tárgyaltak egy produkciós irodával egy lehetséges dokumentumfilmről. “A média legtöbb javaslatát elutasítottuk, és csak olyasmit vállaltunk fel, ami segítheti Maddie megtalálását” – tette hozzá.

A portugál rendőrség továbbra is gyanúsítottként kezeli a McCann házaspárt és nemrég jelezte: újra beszélni szeretne barátaikkal, akik velük együtt töltötték szabadságukat Portugáliában, a kislány eltűnésekor.