ERDON Helyi hírek

2007.08.12. 15:40

Diszkóhangulat habhullással

<p>Nagyvárad – Szombaton éjjel ismét habpartit szervezett a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NMD) a No Problem diszkóban. <dia width="850" height="630" alt="No Problem 2007.08.12"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/No_Problem_2007_08_12/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="No Problem 2007.08.12" /></a></dia></p>

A buli este tízkor kezdődött, de akkor még nem tolongtak a fiatalok a teremben, de ahogy közeledett az éjfél, úgy gyarapodott az egy négyzetméterre eső bulizni vágyok száma. A habparti előtt, mintegy felvezetésként rögtönzött versenyre is sor került: egy üveg pezsgőt kapott ajándékba az a lány, aki asztalon a legszebben táncolt. A győztest a közönség ovációjának hangereje nyomán választották ki. Amikor a hangulat a legforróbb volt – éjszaka egy órakor – a szervezők elérkezettnek látták a pillanatot, hogy lehűtsék a kedélyeket, azaz beindították a habszórót és ezután perceken belül bokáig érő fehérségben tocsogtak a táncolók a parketten. Aki ki akart maradni a habesőből, hátrább, a fotelekhez húzódva figyelhette az eseményeket, úgyhogy az is jól érezhette magát aki habosan, és az is, aki habtalanul képzelte el magának a szombat éjszakát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!