Lovaglástól a virágcsokorig

Második alkalommal nyitotta meg kapuit az Expo Transilvania Kiállítási csarnok és a magyarországi székhelyű ASSA rendezésében a Prima Garden elnevezésű kiállítás, melynek környezetünk minél szebbé tevése a fő célkitűzése. Azokhoz szól, akiknek nem közömbös, milyen az a környezet, mely körülveszi őket.

A múlt évben kötötték meg azt a szerződést, mely több évre szól, és lehetővé teszi azt, hogy mind hazai, mind magyarországi termelők kiállításon tárják a közönség elé mindazt a lehetőséget, amely a mikro, vagy makro környezet kellemesebbé tételéhez járul hozzá. Ha van egy kis földarabka házad körül, élő növényzettel „emberbarátivá”, teheted. A látogatók kivitelezett formában meggyőződhetnek arról, mennyire meg lehet változtatni a sivár, környezetet bizonyos befektetéssel, és hozzáértő munkával. Ma már szakemberek csoportját lehet igénybe venni egy ilyen jellegű akcióhoz, mely sokszor nemcsak szép lehet, de számodra vagy a család számára is nagyon hasznos. 33 kiállító van jelen, melyből 11 magyarországi. Tekintettel a közeledő tavaszi ünnepekre, a rendezők kínálatukat, 4 ezer négyzetméteren, még a következő eladásokkal egybekötött kiállításokkal bővítették:

Virág és húsvéti kiállítás, 43 kiállítóval

Bizsuk, féldrágakövek, bányavirágok, 30 kiállítóval. Különböző ínycsiklandó falatok. Különböző tápszerek, kozmetikumok, ruhák, cipők, fehérneműk, ajándéktárgyak nyakkendők, dísztárgyak. Nyergek, kutyaövek, és különböző olyan szolgáltatások, melyeket a házi állatok gazdái meg tudnak maguknak engedni. A látogató gyönyörködhetett a halastóban, melyben élő halak úszkáltak, akváriumok garmadájában, a lovas bemutatóban, a kutyabemutatóban, ahol a pincsik voltak a főszereplők. De majszolhattak különböző szárított gyümölcsöket, cukorkaféleségeket, tésztákat.   A kiállítók összlétszáma 165. Ami azt a széles érdeklődési skálát is bizonyítja, hogy ha az esemény olyan, akkor az emberek érdeklődése is fokozottabb lehet. Tehát távolról sem vagyunk egyformák.

Csomafáy Ferenc