Lopott Audi A6-al közlekedett

Lopott Audi A6-al közlekedett
zatmár megye – Május 10-én 17.30 órakor jelentkezett az országból való kilépési szándékkal a petei határátkelőnél a 33 éves V. Cristian nagybányai lakos, aki egy Audi A6 típusú járművet vezetett, melyre francia rendszám volt felszerelve.

A járműben utazott még a 31 éves F. Vasile avasfelsőfalui lakos. A határátlépési ellenőrzés során kiderült, hogy a jármű az utas, F. Vasile tulajdonát képezi. Az Audi iratainak átvizsgálásakor a határrendészek megállapították, hogy a járművet 2003 júliusában Lengyelországból lopták el. F. Vasile azt vallotta, hogy az autót 2010 decemberében vásárolta Franciaországban és ott a saját tulajdonaként iratta forgalomba. A kiutazás során a két férfi Franciaországba szeretett volna eljutni. Az Audi A6-ot a nyomozás idejére lefoglalták a határrendészek, a két férfi ellen pedig bűnvádi eljárást kezdeményeztek.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .