Liviu Dragnea: minisztériumonként és összességében is kiértékeljük a kormány tevékenységét

Liviu Dragnea: minisztériumonként és összességében is kiértékeljük a kormány tevékenységét
“Minisztériumonként és összességében is” kiértékelik a kormány tevékenységét – nyilatkozta kedden a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, Liviu Dragnea.

“Remélem, sikerül megtalálnunk a legjobb megoldásokat arra, hogy még jobban teljesítsen a kormány. Mindannyiunkat elégedettséggel tölt el a gazdaság növekedési üteme, a Világbank becslései, de semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy mindez a kormányprogramba vetett bizalomnak köszönhető. Csakhogy ezt a programot gyakorlatba kell ültetni. Ha bizonyos területeken problémák vannak vagy lesznek, javaslatokkal állunk majd elő” – válaszolta Liviu Dragnea egy újságírói kérdésre, amely azt firtatta, hogy a kormány tevékenységének kiértékelése Sorin Grindeanu miniszterelnökre is kiterjed-e.

Dragnea hozzátette, a miniszterek kiértékelése folyamatban van, és egy vagy két hét múlva zárul le a PSD végrehajtó bizottságának ülésével.

A szociáldemokrata pártelnök ugyanakkor kategorikusan cáfolta, hogy szakadás állt volna be alakulata és a kormány között.

www.agerpres.ro