Liberty-siker Réven

A Vársonkolyoson edzőtáborozó Nagyszalontai Liberty labdarúgói január 20-án, vasárnap felkészítő edzőmérkőzésen a szomszédvár, Rév vendégei voltak, ahol a helyi legénységet 5–2 (1–0) arányban győzték le.

A mérkőzés hőse a három találatot szerző hajdúvárosi Cristian Bud volt.

Az első gólt szünet előtt Cătălin Chiş szerezte, ám alig kezdődött el a második felvonás, a házigazdák egyenlítettek (1–1), majd Bud góljával ismét vezetéshez jutott a Liberty. A réviek eközben nem hagyták magukat, egyre jobban játszottak, sokat támadtak, és a játékrész közepén ismét egyenlítettek – 2–2! Ezt követően a II. Ligában szerepelő vendégek vették át az irányítást, és nem hagytak semmi kétséget afelől, hogy tulajdonképpen melyik a jobbik csapat: Bud még kétszer, Ianc pedig egyszer volt eredményes.

A nagyszalontaiak jelenleg egyetlen hálóőrrel (Bak) rendelkeznek: Amamoo-t szabadlistára tették, Gábor pedig egy magyarországi csapattal készül a bajnoki idényre. Ezért Adi Alexandrescu menedzser úgy döntött, hogy mától három fiatal tehetséget próbálnak ki, s ha egyikük megfelel, maradhat.