Libáni táborozás

Libáni táborozás
Szatmár megye — Augusztus 14. és 23. között a németi– és sándorhomoki református egyházközségek fiataljai közös táborozáson vesznek részt.

Amint azt Kovács Mátyás Pétertől, a Szatmár–Németi Egyházközség lelkipásztorától megtudtuk augusztus 14. és 23. között a németi– és sándorhomoki református egyházközségek fiataljai közös táborozáson vesznek részt. A Szatmári Egyházmegye tulajdonát képező libáni táborhelyre utaznak a fiatalok, hova különben is évről évre ellátogatnak. A gyermekek alapélelmiszerekkel járulnak hozzá az ellátáshoz, a nőszövetségi tagok főznek majd. A Gyergyószentmiklós mellett található település alkalmas a pihenésre, és a feltöltődésre, mert például áram nincs, ami azt jelenti, hogy telefonálni sem lehet, mert a maroktelefon két nap alatt lemerül — s így aki akarja kipihenheti az egész éves fáradságát — magyarázta a lelkipásztor.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .