Lezárták a Szent László hidat

Lezárták a Szent László hidat
Június 19-én, pénteken hajnalban lezárták a közúti forgalom előtt a Szent László hidat. Az autósok mostantól körülbelül két hónapig nem hajthatnak fel a Bémer (Ferdinand) tér felől a hídra, ugyanakkor a Körös (Tudor Vladimirescu) utca városháza felőli végét is lezárták.

Az utat csak a munkagépek előtt nyitják meg, a gyalogosok viszont továbbra is közlekedhetnek a központban. A híd és a Körös utca, ezzel pedig tulajdonképpen a központ teljes lezárására az itt zajló térfelújítási, csőcserélési munkálatok miatt volt szükség, viszont a híd felújításáról még nem beszélnek az illetékesek. A polgármesteri hivatal a Szent László híd felújítására tavasszal írt ki közbeszerzési eljárást, akkor érvényteleníteni kellett azt, mivel egyetlen cég sem teljesítette a pályázati dokumentációban foglalt feltételeket, így a felújítási munkálatokra újra ki kell írni egy közbeszerzési eljárást.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .