Lezárják a váradi Körös utcát

Lezárják a váradi Körös utcát
A fűtéshálózat felújítási munkálatai miatt augusztus 23-től, keddtől mindkét irányban lezárják a forgalom elől Nagyváradon a Körös (Vladimirescu) utcát a Dudek (Zamfirescu) és Sulyok István utcák közötti szakaszon.

A teljes utcalezárás az említett szakaszon a tervek szerint szeptember 11-ig tart, egy nappal később, tehát szeptember 12-én egy sávon, a központ irányába megnyitják a forgalom előtt azt az utcaszakaszt, és onnantól számítva még körülbelül egy hónapig tart majd a fél sávos utcalezárás.

A polgármesteri hivatal által kiadott közleményben azt javasolják az autósoknak, hogy a forgalomkorlátozás idején a Szent László tér felől a Vitéz (Decebal) utca irányába haladva az autósok használják a Városháza, vagy a Lovas (Principatelor Unite) utcákat, míg azok, akik a Vitéz utca felől akarják megközelíteni a városközpontot, haladjanak a Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utcán. Ugyanakkor a 14-es buszjárat útvonala is módosul, hiszen a városháza mellőli megállótól a Lovas, a Constructorilor és a Roşiorilor utcákon fog tovább haladni. Ezen az útvonalon közlekednek majd a 10-es, 20-as és 23-as buszjáratok is.