Lezajlott az olajgyűjtés Nagyváradon

Lezajlott az olajgyűjtés Nagyváradon
Augusztus 13-án lezajlott a XXI. Nagy EKE’91 Olajgyűjtés Nagyváradon. Nem gyűlt össze rekord mennyiségű olaj, de ennek ellenére nagyon jó eredmény született.

A szombati nap folyamán a már megszokott öt gyűjtőponton összesen 675 liter használt étolaj gyűlt össze, amit összesen 213 személy adott le. Ezúttal is a Rogériusz piaccal szembeni gyűjtőpont volt a legeredményesebb 220 liter használt olajjal, amit 77 személy adott le. A Széles utcai (Decebal) piac melletti gyűjtőponton 55 személy 155 liter olajat gyűjtött össze. A központban, a Szent László híd mellett 110 liter használt olajat adott le 30 személy. A Nagypiac előtt 90 liter gyűlt 26 személytől. A Lotusz bevásárlóközpont melletti gyűjtőpontnál pedig 25 személy 100 liter használt étolajt adott le.

Azok, akik leadták a használt étolajat ezúttal is tombolajegyet kaptak. A sorsolás várhatóan egy hónap múlva lesz a Sas passzázs alatt (Szent László tér 2–4.), az EKE’91 Nagyvárad-Bihar első emeleti székhelyén. A sorsolás eredményéről a sajtón keresztül és személyesen is értesítik a nyerteseket. A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni a lakosság pozitív hozzáállását.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .