Letették az esküt

Letették az esküt
Szatmár megye — A Sűrgősségi Helyzetek Felügyelőségének 18 tisztje tette le az esküt szombaton.

Az ünnepségre 12 órakkor került sor a szatmárnémeti filharmóniában, melyen hét hölgy és tizenegy férfi tette le az esküt. Stramb Gheorghe, a Sűrgősségi Helyzetek Felügyelőségének parancsnoka elmondta, hogy a legjobbak közül is a legjobbak azok akiket most avattak és nagy reményeket fűz az elkövetkezőkben folytatott tevékenységükhöz.

Az ünnepségen jelen volt Octavian Lazin, szatmár megye alprefektusa is, aki beszédében kihangsúlyozta ezen munka fontosságát és az ezzel járó felelősséget, valamint kiemelte, hogy a közösséggel szembeni elkötelezettség mellett, mennyre fontos a család, melyet soha, semmilyen körülmények között nem szabad elhanyagolni.

A most felavatott tisztek az elkövetkezőkben Turcon, Erdődön, Avasfelsőfaluban és Tasnádon fognak szolgálatot teljesíteni.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .