Letartóztatták Batmant

Letartóztatták Batmant
Letartóztatták Christian Bale brit filmszínészt, A sötét lovag című Batman-folytatás sztárját – közölte kedden a People című bulvárlap.

Bale ellen édesanyja és nővére tett feljelentést hétfőn, mert a színész állítólag bántalmazta őket.
Az ügy a Scotland Yard londoni irodájához került, s az illetékesek kedden akarták kérdőre vonni a sztárt, hogy ő is elmondja, mi történt vasárnap este a Dorchester Hotelben.
A People azt írta, hogy a 34 éves színész a szállodában rátámadt 61 éves anyjára és 40 éves nővérére.
A kihallgatás azért késlekedett, mert a rendőrök tekintettel voltak arra, hogy hétfőn este tartották Londonban Bale A sötét lovag című akciófilmjének európai premierjét – tudta meg a The Sun című brit bulvárlap.
A People úgy értesült a rendőrségi szóvivőtől, hogy idézésre egy 34 éves férfi jelent meg kedden reggel egy London központjában lévő őrsön, ahol őrizetbe vették. A cikk írója magyarázatul hozzáfűzte, hogy Angliában ez a megszokott eljárás egy lehetséges bűnügy gyanúsítottjával szemben. Az őrizetesek nevét pedig a vádemelés előtt nem hozzák nyilvánosságra.
Egyelőre sem a 34 éves színész, sem képviselői nem kommentálták a történteket.
Bale-nek mindenesetre csütörtökön jelenése lenne, mert a rendkívül sikeresen indult akciófilm spanyol díszbemutatójára várják Barcelonába.