Letartóztatták a vétkes sofőrt

Az ügyészek megfellebbezték a bíróság azon döntését, miszerint az augusztus elsején, Túrterebesen két halálos áldozatot követelő balesetet okozó 23 éves C. Vasile nagytarnai lakost szabadon engedték.

A bíróság augusztus másodikán úgy ítélte meg, hogy nem szükséges a fiatalember 29 napos előzetes letartóztatása, így akkor úgy döntöttek, hogy a nyomozás ideje alatt szabadlábon védekezhet azzal a kikötéssel, hogy 30 napig nem hagyhatja el a várost. A bíróság által meghozott ítélet a Szatmárnémeti törvényszék melletti ügyészség ügyészeinek a nemtetszését is kiváltotta, akik megfellebbezték a bíróság ítéletét, így augusztus 4-én elrendelték a fiatalember 29 napos előzetes letartóztatását. Amennyiben C. Vasilet gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában bűnösnek nyilvánítják, akkor 2 és 7 év közötti letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik, derül ki a Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozásából (KRESZ).

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter