ERDON Helyi hírek

2010.10.04. 09:53

Fogathajtás

<p>Marosvásárhely - Pál Attila nyerte az idei Országos Fogathajtó Bajnokságot, melynek döntőjét hétvégén szervezték meg Marosvásárhelyen.</p>

A versenyen tizenkét erdélyi fogat vett részt.  Kettőben a három versenyszámbol  Páll Attila bizonyult a legjobbnak. A bajnok az Erdélyi Magyar Televízió műsorában elmondta, hogy nagyon sikeresnek ítéli meg az idei versenyszezont, lovai az elvárásoknak megfelelően teljesítettek.  Ez volt az utolsó versenye ebben az évben, de már a jövő évi világbajnokságra készül. A fogathajtó bajnokság második helyezettje a gyergyószentmiklósi Bajkó Tibor, a harmadik pedig a kovászna megyei Bodó Zoltán lett. Rákóczi Gergő, a tavalyi országos bajnok, idén a bajnokságnak csupán két fordulóján vett részt, így a kupáért nem versenyzett, de fiatal lovaival így is bizonyítottak. Az erdélyi fogathajtók közül ő vihette haza az eleganciáért s  kiváló stílusért járó különdíjat. Aki lemaradt a versenyről az megnézheti annak összefoglalóját és a fogathajtókka illetve  a szakmai zsüri tagjaival  készült beszélgetést az Erdélyi Magyar Televízió honlapján (www.erdely.tv).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!