Lemondott Sorin Apostu

Sorin Apostu
Sorin Apostu
Nyílt levélben közölte Sorin Apostu, Kolozsvár előzetes letartóztatásban levő polgármestere, hogy befejezettnek tekinti politikai és közigazgatási pályafutását.

 

A kolozsvári városháza tájékoztató szolgálata szerdán hozta nyilvánosságra Sorin Apostu lemondó levelét. Ebben a korrupció vádjával letartóztatott polgármester közölte, várja, hogy a bíróság tegye a dolgát az ügyében, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát. Megjegyezte, jó lelkiismerettel távozik tisztségéből, mert mindent megtett amit lehetett „Erdély fővárosa” modernizálása érdekében. Kijelentette: sajnálja, hogy nem fejezhette be az elkezdett munkát, de megnyugtatja annak a tudata, hogy a város lendületes fejlődése nem fordítható vissza. „Olyan várost sikerült felépíteni, amely felé csodálattal tekint az egész Románia” – állapította meg Sorin Apostu.

 

Kolozsvár polgármesterét 2011. november 9-én vették őrizetbe és 11-én tartóztatták le korrupció vádjával. A letartóztatás pillanatában felfüggesztették a polgármesteri tisztségből.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .