Lemondott Paul Stănescu kormányfőhelyettes, regionális fejlesztési és közigazgatási miniszter

Paul Stănescu
Paul Stănescu
Paul Stănescu hétfőn közölte: lemond kormányfőhelyettesi, illetve regionális fejlesztési és közigazgatási miniszteri tisztségéből.


Az AGERPRES hírügynökséghez eljuttatott közleményében Paul Stănescu azt írja: az utóbbi időszak politikai eseményei arra késztették, hogy november 26-án benyújtsa lemondását a miniszterelnökhöz a kormányfőhelyettesi tisztségből, illetve a regionális fejlesztési és közigazgatási tárca éléről.

‘Már elmondtam, most megismétlem: becsületes, felelősségteljes ember vagyok, semmiféle személyes érdeket nem tartottam szem előtt és soha nem kapaszkodtam semmiféle tisztségbe! Miniszteri mandátumomat nehezen fogadtam el, a párt vezetőségének ismételt kérésére, de tisztségem betöltése alatt minden tőlem telhetőt megtettem, hogy felelősségteljes hozzáállással lássam el feladataimat, hogy senki nem vethessen a szememre semmit’ – nyomatékosította a leköszönő miniszter.

Korábban Viorica Dăncilă miniszterelnök még azt nyilatkozta, hogy Paul Stănescu az ő kérésére sem hajlandó benyújtani lemondását.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .