Lelkészfeleség–találkozó

Lelkészfeleség–találkozó
Szatmár megye — Május 14–én, a Szatmári Esperesi Hivatal tanácstermében, Nagy Erika sarközújlaki lelkipásztor, egyházmegyei missziói előadó szervezésében gyűlt össze mintegy 17 lelkipásztor–feleség, hogy együtt hallgassák Isten igéjét és hogy sorstársakként osszák meg tapasztalataikat egymással.

Május 14–én, a Szatmári Esperesi Hivatal tanácstermében, Nagy Erika sarközújlaki lelkipásztor, egyházmegyei missziói előadó szervezésében gyűlt össze mintegy 17 lelkipásztor–feleség, hogy együtt hallgassák Isten igéjét és hogy sorstársakként osszák meg tapasztalataikat egymással. A szombati találkozón Bogya Kis Mária, a Szatmár–SzamosnegyediEgyházközség lelkipásztoraigehirdetését követően Vinczéné Pálfi Judit missziói előadó-tanácsos a lelkészfeleségről, mint édesanyáról tartott előadást, melyben arról az elvárásról is szó volt melyet a társadalom támaszt a lelkész család tagjaival szemben.Ezt követően az előadó az önismeret fontosságára is kitért, melynek egyik alapfeltétele az, hogy mindenki egyen–egyenként rendezze kapcsolatát Istennel, s ha ez megvan, akkor könnyebb helyreigazítani kapcsolatainkat is – úgy is mint ember, úgy is mint lelkipásztor–feleség, vagy visszakanyarodva az előző témához: szembe nézni akár a lelkész családdal szemben támasztott elvárásokkal is.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .