Lekerülnek a zászlók

Nagyvárad – Ilie Bolojan polgármester elrendelte, hogy minden a város közterületein kihelyezett román- és Uniós és Nagyvárad-zászlót vegyenek le, mert nagyon zavarja az, hogy sok zászló szó szerint úgy néz ki, mint egy darab cafat.

Boljan szerint a nemzeti lobogót sérti az, amilyen állapotban ezek a lobogók vannak. A polgármesteri hivatal közigazgatási osztálya már elrendelte, hogy az oszlopokról legyenek leszedve a zászlócskák. Mintegy ezer ilyen zászlóról van szó, amelyeket a RER gyűjt majd be, de azt még nem lehet tudni, hogy mi lesz a sorsuk, de az biztos, hogy a szakadt, rongyos vagy elszineződött zászlókat végleg használaton kívül helyezik. A jelenlegi elképzelések szerint a városközpontban egyes helyeken kihelyeznek majd zászlókat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .