Legyen jókedv!

Legyen jókedv!
A “Van egy kicsi házikóm” című előadásával a Zurli csapat érkezik az ERA Parkba.


A hét végén az ERA Park maga a mennyország lesz a gyerekeknek: a Zurli (kobold) csapat szeretett hősei egy emlékezetesnek ígérkező előadással érkeznek, amit sok zenével fűszereznek, tehát nagyszerű szórakozásra van kilátás.

A Zurli-lány, Clopotel, Zdrăngănel és Truli az ERA Park legkisebb klienseit a “Van egy kicsi házikóm” című produkció bemutatására várja, mely tele van színekkel, energiával, a történet pedig arról szól, hogy a csapatnak szüksége van egy kis házikóra, ahol valamennyi kis plüssállatuk ellakhat. A négy jóbarát sok meglepetést készít elő a Bemondónak, Tura Vura varázsló pedig a Jótündérrel fog megküzdeni.

Yuppy, a legkisebb és legviccesebb építő bizonyságot tesz tehetségéről. Az ERA Parkban a legkisebbek mesebeli körülmények között találkozhatnak a Jótündérrel, sok kacagás és jókedv közepette. Bár a varázsló mindenképp szeretné összeborítani a házikót, az nem sikerül neki, ellenben nagy hahotát vált ki erőlködésével.

Az előadás egy órányit tart, miközben a gyerekek énekelnek, táncolnak a Zurli csapattal. A shownak nevelő jellege is van. Például Tura Vura varázsló Yuppy mesternek megfogadja, hogy a továbbiakban nem fogyaszt egészségtelen ételeket: sültkrumplit és csokoládét.

A Zurli csapat tagjai ezúton is ígérik, hogy az előadásba most is bevonják a gyerekeket és a szülőket egyaránt. A szülőknek őszintén kell felelni kérdésekre, de táncra és éneklésre is sor kerül, miközben a gyerekek szabadon szórakozhatnak.
Az előadás után a vendégeket meghívják a “Repül a, repül a varázsseprű” című könyv bemutatójára.

A program szombaton, október 10-én 17 órakor kezdődik az ERA Park kupolája alatt, a belépés mindenkinek ingyenes.
A kereskedelmi központban szervezett eseményekről további információ található internetes oldalán: http://www.era-oradea.ro, illetve Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/eraoradea.

Címkék: , ,