LEGO rajongói napok a nagyváradi ERA Parkban!

Akt.:
LEGO rajongói napok a nagyváradi ERA Parkban!
LEGO rajongók, készüljetek! Október 26-i, pénteki kezdettel, egészen október 28-ig, vasárnapig, az ERA Park egy új LEGO kiállításnak, a LEGO rajongói napoknak ad otthont.

A rendezvényre mindennap 10 és 21 óra között kerül sor a bevásárlóközpont kupolája alatt. Több ezer eredeti LEGO darabot, szenvedélyes emberek újszerű összeállításait csodálhatják meg. A résztvevők előtt valódi LEGO városokat tárulnak fel, a dinoszauruszoktól és elveszett világoktól kezdve, híres épületekig, vidámparkokig, robotokig, vagy személyiségekig.

Vasárnap versenyt tartanak LEGO elemekből készült távirányítós kisautókkal, amiket egy adott útvonalon kell majd végigvinniük a résztvevőknek. A vetélkedőt 6 és 13 év közötti gyermekeknek szerveik meg, a helyek maximális száma 60. Feliratkozni lehet pénteken és szombaton 10 és 21 óra között, de a verseny napján is, 15,45 óráig, az erre a célra kialakított standon. A legügyesebb gyermekeket díjazzák.

Úgy, ahogy az előző alkalmakkor is, a kiállítást a LEGO rajongók által létrehozott Brickenburg Egyesület szervezi meg, akik a játékot a képzelőerő fejlesztésére, a kommunikáció javítására, a rendezett gondolkodás, valamint azon képesség elsajátítására használják, hogy gyorsan reagáljanak egyes problémák megoldására. A szervezet többek között támogatja az erőszakmentes nevelést, a kreativitás, valamint az elemzőkészség ösztönzését, de a csapatszellem kialakítását is.

Természetesen a rendezvényre a belépés mindenki számára ingyenes.

Szeretettel várjuk Önöket!

(Hirdetés: H 127474)

Címkék: , ,