„Lecsíptek” Ganea büntetéséből

„Lecsíptek” Ganea büntetéséből
Ilyen dolog is csak a román labdarúgásban fordulhat elő: az RLSz illetékes bizottsága csökkentette a bíróverésért eltiltott Ionel Ganea büntetését!!!

Ahogy azt a „rosszmájúak” korábban megjósoltak, csütörtökön bekövetkezett: a Román Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága csökkentette Ionel Ganeának, a Temesvári ±tiin\a Politehnica korábbi válogatott csatárának eltiltását: a játékost eredetileg 22 mérkőzésre büntették, a mostani döntés szerint azonban „csak” 16-ot kell kihagynia, így már tavasszal, az áprilisban esedékes 22. fordulóban visszatérhet a pályára.

Előzmények

A 34 éves futballistát még augusztus végén tiltották el, mert néhány nappal korábban, pontosabban augusztus 26-án a Bukaresti Rapid elleni találkozón fojtogatta a nagyváradi Dorin Mudura partjelzőt. Ganea azt követően veszítette el fejét, hogy a játékvezető az asszisztens beintésére felmutatta neki a második sárga, egyidejűleg a piros lapot. A csatár ekkor rárontott a partjelzőre, és csak csapattársai tudták megfékezni. A lefújást követően ismét támadásba lendült, ám a helyi biztonsági erők megakadályozták a dulakodást.

Kapcsolódó cikkek:

  • Ionel Ganea megvadult
  • 22 fordulót kapott Ganea