Lebonthatnak garázsokat

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció
A legutóbbi nagyváradi tanácsülésen átment egy olyan előterjesztés, miszerint a 25 év lejárta után azoknak a koncessziós szerződéseknek az időtartamát, melyek a garázsokhoz tartozó területekre vonatkoznak, 1 évre rövidítik le.

A megállapodásokat tehát ezentúl évente meg kell újítani, illetve az önkormánynak jogában áll majd egy egyszerű felszólítással arról értesíteni az érintetteket, hogy a garázsaikat le kell bontani, mert rendezik a kiszemelt területet, vagy megtisztítják a környéket. A Polgármesteri Hivatal nyilvántartásában jelenleg 285 ilyen típusú szerződés szerepel, melyeknek különböző a lejárati ideje. Az idén 61 jár le, például a Dacia sugárúton és az Odobescu utcában, jövőre pedig 106, többek közt a Dimitrie Cantemir, a Moldovei, a Dacia, a Călugăreni, a Spartacus és más utcákban.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .