ERDON Helyi sport hírek

2010.01.28. 16:24

Ötöt rúgtak

<p>Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt Hegyközpályiban játszott barátságos mérkőzést a Nagyváradi Bihar FC és a Debreceni VSC II., egyaránt másodosztályú labdarúgócsapat.</p>

Akkor a váradiak nyugodtan várták a tavaszi folytatást, s egy tízest rúgtak a hajdúságiaknak, idén viszont a BFC a kieső helyekről rugaszkodik a visszavágó idénynek. Most – pontosabban szerdán este – ismét összecsapott a két együttes, ezúttal Debrecenben, s a vendégek ezúttal „csak” egy ötöst rúgtak az NB II. Keleti csoportja éllovasának.

A váradi gólokat Bundea, Iambor, Benţe, Lukács és Filip szerezték, míg a DVSC színeiben a váradi Gego volt eredményes. A Bihar FC összeállítása: Bonta – Ţîrca, Cura, Muscă, A. Achim – Dancs, Coroian – Chiş, Bundea, Iambor – Elek. Szünet után pályára lépett még Fildan, Letan, Filip, Lukács, Benţe, Sorian, Balla, Fl. Pop, Tegzeş, Tînc és Molnár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!