Látszólagos kereskedelmet folytattak

Látszólagos kereskedelmet folytattak
Több mint 1,3 millió lejjel károsították meg az államot egy kereskedelmi társaság vezetői, akik ellen eljárás indult. A kár megtérült.

A Bihar megyei rendőrség gazdasági bűncselekményeket felderítő osztályának nyomozói szerdán fejezték be a annak az ügynek a félgöngyölítését, melyben egy 35 és egy 36 éves nagyváradi férfit vádolnak azzal, hogy egy kereskedelmi társaság képviseletében az adótörvény megkerülésével 1.336.044 lejes kárt okoztak az államnak. A nyomozás adatai szerint a 36 éves férfi 2012. és 2014. között olyan fiktív beszerzéseket és szolgáltatásokat számlázott le, melyekhez váradi és kolozsvári fantom-cégeket nevezett meg partnerül, melyeket bűntársa, a 35 éves férfi képviselt a dokumentumokban. Az államot ért kárt a vádlottak visszafizették. A nyomozás befejeztével az ügyészség vádemelési javaslattal élt a bíróság felé.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .