Lábtenisz- és karateverseny

Lábtenisz- és karateverseny
A közeljövőben Székelyhíd városa három sportrendezvénynek is otthont ad: április 29-én lábteniszbajnokságot, május 1-én horgászversenyt majd ezt követően május 5-én karate versenyt szerveznek.

Április 29-én reggel 8 órától szezonnyitó lábteniszbajnokságot szerveznek az érolaszi tónál. A rendezvényre 3+2 fős csapatok jelentkezését várják. Ezt követően, május 1-jén, szintén az érolaszi tónál, reggel 9 órai kezdettel horgászverseny kerül megrendezésre. A két korcsoportban – gyermek (14 éves korig) és felnőtt (14 év felett) – rendezett eseményen a sporthorgászat szabályai szerint versenghetnek a jelentkezők.

Május 5-én a székelyhídi termálfürdő területén a Bihar Megyei Sportigazgatóság, valamint a székelyhídi vállalkozók támogatásával immár IV. alkalommal rendezik meg a karate Todome Kupát. A háromnapos edzőtáborral egybekötött kupán Bihar, Szatmár és Kolozs megyei versenyzők formagyakorlatban (kata) és harcban (kumite) mérik össze felkészültségüket. Érdeklődni és feliratkozni Guba Józsefnél lehet a 0723–48–19–27 telefonszámon lehet.