Bulvár-celeb

2021.03.13. 07:00

Megrázó! Egyben nyelte le a 8 éves kisfiút a gigantikus krokodil

Amikor felvágták az állat gyomrát, a család ordított a sokkoló látványtól.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Borzasztó tragédia történt a minap, Borneo szigetén. Egy nyolcéves helyi fiúcska az öccsével úszott március harmadikán egy folyóban, amikor a támadás történt.

A két gyerekre az apjuk felügyelt, de olyan gyorsan történt a tragédia, hogy mire észbe kapott, a fiú eltűnt a habokban.

A beszámolók szerint az édesapa azonnal utána ugrott, és egy darabig üldözte a szörnyet, de az eltűnt a szeme elől. Másnap a keresőcsapat bukkant az óriási, hatméteres krokodilra, az állatot kifogták, és ott a helyszínen fel is vágták a hasát.

A jelenetnél ott állt a parton a kisfiú családja is, akik üvöltöttek a sokktól,

amikor az állat hasából egyben, szinte sértetlenül buggyant elő a halott gyermekük teteme.

Az állat egyben nyelte le szerencsétlent.

Kelet-Kalimantan tartományban nem először történik krokodil támadás, ilyen drámai történetről azonban még az ott élő öregek sem hallottak soha életükben.

2018-ban késsel, kalapáccsal és klubokkal felfegyverzett indonéziai falusiak 292 krokodilt mészároltak le bosszúból egy krokodil által egy tenyésztelepen megölt férfi haláláért – írta a Reuters alapján a Bors cikke, amelyben képeket is láthat a megrázó esetről.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában