L. Dragnea: Szinte lehetetlen, hogy valaki ne tartsa be az alkotmánybíróság döntését

L. Dragnea: Szinte lehetetlen, hogy valaki ne tartsa be az alkotmánybíróság döntését
Szinte lehetetlen, hogy valaki ne tartsa be az alkotmánybíróság döntését – nyilatkozta szombaton késő este, a Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Liberálisok és Demokraták Szövetsége (ALDE) által a ‘visszaélések ellen’ a Victoria téren szervezett nagygyűlést követően Liviu Dragnea, a PSD elnöke.

,,Szinte lehetetlen, hogy valaki ne tartsa be az alkotmánybíróság döntését. Nagyon kell hogy szorítsák az ujját a satuba, hogy eltekintsen az alkotmánybíróság döntésétől. Nem hiszem, hogy bármelyik demokratikus országban felmerülhetne ez a lehetőség” – jelentette ki Dragnea.

Arra a kérdésre, hogy mi fog történni, ha Klaus Iohannis mégsem tartja be az alkotmánybíróság döntését Dragnea azt mondta: ‘Ne higgyék, hogy fölöslegesen hívtam ide több százezer embert, és ha még egyszer hívom, egymillióan lesznek. Nem fölöslegesen tettem’.

A PSD elnöke szerint ‘sokkal többen’ vettek részt a visszaélések ellen szervezett nagygyűlésen, mint amire számítottak, véleménye szerint ‘talán’ félmillióan voltak.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .