Kyokushin karate érmesek

Kyokushin karate érmesek
A Nagyváradi GYM Sportklub három versenyzõje a Román Kyokushin Karate-szövetség elnöke, Anca Wallmen kíséretében indult a horvát nemzetközi bajnokságon. Mind a hárman bronzérmet szereztek.

Horvátország nemzetközi kyokushin karate bajnokságát hagyományosan minden esztendõ végén rendezi az illetékes szakszövetség, s annak állandó vendégei a váradi GYM versenyzõi. A november 17-én, szombaton lebonyolított versengésen elsõ alkalommal szerepelt a felnõttek között Viviana Chirila, és rögtön európai hírû karatékákkal kellett megküzdjön, olyanokkal, akik az idei Eb-n különbözõ érmeket szereztek. A váradi kislány egyáltalán nem vallott szégyent, és látványos, színvonalas összecsapásokat követõen a harmadik lett. Bronzérmet érdemelt ki a hosszú idõt kihagyó csapattársa, Laura Moldovan is.

Nehézsúlyban is…

A felnõtt férfiak nehézsúlyú küzdelmében a még igen fiatal, ám tehetséges Adrian Ferent szintén bronzérmes lett, miután a második helyért folyó csatában vereséget szenvedett a magyar Magna Gergõtõl, a kategória késõbbi aranyérmesétõl. Anca Wallmen, a román szövetség elnöke a következõket nyilatkozta hazaérkezésük után: – A GYM versenyzõi számára a horvátországi megmérettetés nagy lépést jelentett a nemzetközi meg- és elismerés felé. Nagyon örülök, hogy mindhárman ilyen jól szerepeltek egy nemzetközi versengésen, és remélem, további, még szebb sikerek is várnak majd rájuk, ha komolyan készülnek.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter