Kutyaösszeírás Nagyváradon

Kutyaösszeírás Nagyváradon
Elkezdődött a nagyváradi önkormányzat által kezdeményezett kutyaösszeírási program, melynek keretében a városban gazdával rendelkező kutyákat írják össze.

A kutyaösszeíró csapatok házról-házra jártak, és akiket nem találtak otthon, azokat értesítették, hogy jelenjenek meg a város több pontjában egy adott napon felállított mobil kutyaösszeíró ponthoz. Július 27-én 9-18 órák között a Hét vezér téren (Ghioceilor park) Petrehele Dorel állatorvos várta a kutyatulajdonosokat. Itt nyilvántartásba vették a négylábúakat, microchippel látták el az állatokat, majd a leolvasóval ellenőrizték azt, hogy a chip működik-e. A nyilvántartásba vétel során a gazdák azt is el kellett árulják, hogy kívánják-e ivartalanítani háziállatukat. Az ivartalanítást előjegyzés alapján az állatorvosi rendelőkben lehet elvégezni.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .