Külügyminisztérium: öt román állampolgár sérült meg a bellinghami gázolás során

Külügyminisztérium: öt román állampolgár sérült meg a bellinghami gázolás során
Öt román állampolgárságú személy sérült meg a londoni Bellinghamben történt gázolás során, egyikük állapota válságos, egyiküket már kiutalták a kórházból, három személy állapota pedig stabil – közölte a Külügyminisztérium.

A szaktárca AGERPRES hírügynökséghez elküldött közleménye szerint Románia londoni konzulja a kórházaknál és a rendőrségen is érdeklődött, és arról értesült, hogy öt román állampolgárt szállítottak a londoni King’s College kórházba, illetve a Royal London Hospitalbe. Közülük egy személyt vasárnap estére már kiutaltak a kórházból, egy román állampolgár állapota válságos.

A külügyi tárca ugyanakkor leszögezte, hogy Románia londoni nagykövete a hétfői nap folyamán meglátogatja a két londoni kórházban kezelt romániai pácienseket.

Vasárnap reggel őrizetbe vett a brit főváros rendőrsége egy férfit, miután az autójával gyalogosok közé hajtott a London délkeleti részén levő Bellinghamban. A férfi ittas állapotban vezetett, több embert elgázolt, majd egy falnak csapódott járművével.

www.agerpres.ro

Címkék: ,


A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .