Bulvár-celeb

2021.07.23. 13:55

Nagyoroszi gázolás: halála előtt még beszélt egy arra járó autóssal a 18 éves fiú

A férfi elgázolta a 18 éves fiatalt, azonban segítség helyett kövér gázzal továbbhajtott. A fiatalt egy másik sofőr próbálta megmenteni, de sajnos hiába.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A fiatal fiú előző hét szerdán ballagott az amúgy jól kivilágított úton Nagyorosziban, arra száguldott Patak irányából a szlovák sofőr, aki a világítás ellenére elgázolta a férfit. Azonban a hatalmas ütközés után sem állt meg, éppen ellenkezőleg: ki sem szállt a kocsiból, a gázba taposott, és tovább hajtott Patakra – írja a Bors.

A fiatal férfi borzalmas fájdalmak között feküdt az úton, és csupán fél óra múlva jött arra egy autó, akinek a sofőrje azonnal kipattant, hogy segítsen.

Bár ő még tudott beszélni a férfivel és mentőt is hívott, de hiába: a fiatal életét már nem tudták megmenteni.

A beszerzett kamerafelvételek elemzése és a vizsgálódás utána rendőrök előbb azonosították a kocsit, majd a sofőrt is. Szombaton elfogták és a kocsit is lefoglalták, ma pedig letartóztatták, ugyanis a baleset utáni szökése miatt joggal gyanakszanak arra, ha szabadlábon hagyják, megpróbál elmenekülni. A férfit halálos közúti baleset gondatlan okozásával és segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában