Kulturális-zenés est volt

Kulturális-zenés est volt
Nagy sikerű, teltházas, jó hangulatú zenés-kulturális estet szervezett szombaton a váradi Kataning Egyesület az egyik vendéglőben a szeretet, a barátság, az összetartozás jegyében.

Az egybegyűlteket Bertalan Kata egyesületi elnök köszöntötte nagy szeretettel és mély tisztelettel. Hangsúlyozta: a műsor először kerül bemutatásra, azzal a szándékkal, hogy újabb és újabb ötletekkel kedveskedjenek a vendégeknek. Örömét fejezte ki ugyanakkor, hogy olyan sokan vannak jelen a hagyományteremtő céllal szervezett eseményen. „Vissza kell hozzuk Váradra Ady-korának, a Pece-parti Párizsnak a pezsgő életét”- nyomatékosította.

A továbbiakban meglepetés gyanánt az egyesület nemrég alakult kórusa lépett fel, egy színvonalas összeállítással. A Lári-Fári Operettegyüttes (Tasnádi Ferenc és Varkucs Róbert) nem csupán népszerű operettszerzeményekkel, hanem musical számokkal is elbűvölte hallgatóságát, Molnár Júlia színművésznő pedig ezúttal egy nosztalgiaegyveleggel, illetve Fényes Szabolcs-kompozíciókkal csillogtatta meg újra kitűnő énektudását. Az est folyamán szívek kiosztásával is jelezte a szervező, hogy mennyire fontosnak tartja az egymásra való odafigyelést, a szeretetet.

Ciucur Losonczi Antonius