Kulturális tevékenységek támogatása

Kulturális tevékenységek támogatása
Április 7-től május 7-ig lehet benyújtani igényléseket a nagyváradi önkormányzathoz helyi érdekű események anyagi támogatására.

A Nagyváradon rendezvényeket szervező civik szervezetek, magánszemélyek kérhetnek az önkormányzattól vissza nem térítendő támogatást rendezvényeik megszervezéséhez. A helyi érdekű nonprofit jellegű rendezvények finanszírozásáról szóló szabályzat értelmében anyagi támogatást kaphatnak a várostól az ifjúsági, környezetvédelmi, sport, kulturális, eurorégiós rendezvények.

A támogatást igénylő dokumentációt román nyelven kell összeállítani, és írott, valamint elektronikus formában kell benyújtani a váradi városháza ügyfélfogadó termében. Az igénylőnek igazolnia kell azt, hogy rendelkezik kellő anyagi önrésszel ahhoz, hogy finanszírozni tudja az általa szervezendő rendezvénynek legalább tíz százalékát.

További információk a városháza Szent László 1. szám alatti székhelyén az első emelet 222. számú irodájában, valamint a 0259-408813 telefonszámon kaphatók, kapcsolattartó személy Mihaela Dindelegan.