Különleges promóció jövendő kismamák számára

Akt.:
Különleges promóció jövendő kismamák számára
A NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ ismerteti egy különleges promóció lebonyolítását jövendő kismamák számára, AZ ELSŐ NAPTÓL BIZTONSÁG címmel, melynek célja segítséget nyújtani az anyukáknak, hogy könnyebben és biztonságos körülmények között éljék át a terhességet, a szülést és a szülés utáni időszakot.

2018.05.1-jétől kezdődően egészen az év végéig, bármelyik nő, aki igazoltan állapotos, a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZBAN hozzáférhet ehhez a promóciós csomaghoz, ami tartalmaz minden egészségügyi szolgáltatást, ami szükséges a terhesség időszakától egészen a szülés után, a kórház elhagyásáig.

AZ ELSŐ NAPTÓL BIZTONSÁG elnevezésű csomagban a jövendő anyukák az alábbi, nőgyógyász orvos által javasolt szolgáltatásokban részesülnek:

tablazat-1

Abban az esetben, ha a fent leírt minden egészségügyi szolgáltatást elvégzik, a Pelican kórház keretében, a szülés INGYENES.
Abban az esetben, ha ezeket a szolgáltatásokat nem a Pelican kórházban végzik el, a szülés ára 3000 lej.
A promóciós csomagban részesül minden anyuka, aki 2018.05.01 – 2018.12.31. között feliratkozik és aláírja a megállapodást, terhes kismamák, a terhesség bármelyik szakaszában. További részletek és feltételek a www.spitalpelican.ro címen.

1. HOZZÁFÉRÉS A PROMÓCIÓS CSOMAGHOZ:
– a jövendő anyukák aláírják AZ ELSŐ NAPTÓL BIZTONSÁG promóciós csomagra kötött megállapodást;
– előjegyeztetik magukat és elvégeztetik az orvosi vizsgálatokat a nőgyógyász orvos javaslatára, a terhesség egész ideje alatt, amiért kifizetik a terhesség nyomon követésének költségeit.

2. A PROMÓCIÓS CSOMAG ELŐNYEI:
– pénzt és időt takarít meg, fölösleges utak megtétele nélkül (a rendelőből a laboratóriumokba stb.) és indokolatlan költségek nélkül,
– a terhességi nyomon követés és egészségügyi szolgáltatások igénybe vétele, átlátható és korrekt módon, szerződés alapján, nyugtával/számlával történik, a feketén történő fizetések kizárva,
– a szülésre való felkészítés költsége részben vagy teljes egészében lefedheti a szülés költségeit (a programra időben történő feliratkozás előny),
– az egészségügyi szolgáltatások biztonsága (beleértve a kórházi beutalást vagy a szülést), bármikor: éjjel, nappal, hétvégén, ünnepnapokon).

Azon páciensek, akik a nagyváradi Pelican kórházban elérhető promóciós szülési csomagot választanák, hívják a 0737-577-172 számot, és a call centerben előjegyeztethetik magukat.

További részleteket tudhatnak meg a www.spitalpelican.ro címen, előjegyzések a call centerben, a 0259/444-444 telefonszámon.

(Fizetett hirdetés: H 23904)