Két fiatal halt meg útban Temesvár felé

Két fiatal halt meg útban Temesvár felé
Temes megye – Nagycsanád és Temesvár között döbbenetes balest történt péntekről szombatra virradó éjjel. Két fiatal vesztette életét, amikor Loganjuk egy fának csapódott 16 km-re Temesvártól.

A becsapódás annyira erős volt, hogy a Dacia Logan típusú személygépkocsi szinte a fa köré tekeredett. A sofőrök, akik elsőként értek a tragédia helyszínére azt mondták, hogy nem láttak semmit, de az úttesten több faág hevert, ezért megálltak. A motor már kihűlt, és sem a 21 éves fiatal lány, sem a 25 éves fiú nem lélegzett. Kihívták a rendőrséget, és a mentősöket is, azonban a fiatalokon már senki sem tudott segíteni. A tűzoltóság speciális csapata több mint két órán keresztül kínlódott ameddig kiemelték a holttesteket az autó roncsai közül.

A rendőrség a helyszínelést követően sem tudta teljesen összerakni a történések darabjait. Nem tudják, hogy a fiatal lány miért vesztette el az uralmat a gépjármű felett, de vélhetőleg nagy sebességgel hajtott át a közelben lévő vasúti síneken. Ezután láthatóak az aszfalton ugyan féknyomok, de csak a hátsó kerekektől. A gépjármű megcsúszott, amikor visszatért volna az útra, és közben ment neki egy fának.

Mindkét fiatal Temesváron járt egyetemre, de Tărgu Jiu-ból származtak.