Krassó-Szörény megye: még mindig keresik a Dunába zuhant autó utasait

Krassó-Szörény megye: még mindig keresik a Dunába zuhant autó utasait
Még mindig keresik annak az autónak az utasait, amelyik a Dunába zuhant szombaton a Krassó-Szörény megyei Lászlóvára (Coronini) község térségében.

A megyei katasztrófavédelmi felügyelőség sajtószóvivője, Elena Tarla szerint a búvárok megtalálták a vízben az autó lökhárítójának egy részét a rendszámtáblával, a négy utast azonban még mindig keresik. Az autó ötödik utasát, akinek sikerült kijutnia a partra, kórházba szállították.

A Dunába esett jármű utasainak a baleset helyszínén levő rokonai szerint egy teljes család utazott az autóban, az anya, az apa, egy 20 év feletti fiatalember és egy csaknem 3 éves kislány.

Szombat délben az 112-es segélyhívón jelentették, hogy Lászlóváránál egy autó lesodródott az útról és a Dunába esett. Amíg a mentősök és a rendőrség kivonult a helyszínre, az autó egyik utasának sikerült a partra jutnia. Tőle tudták meg, hogy rajta kívül még négyen voltak a járműben. Egy SMURD-helikoptert is kiküldtek a helyszínre, és Mehedinţi megyei búvárok is segítenek a mentésben.

www.agerpres.ro