Közvetlenül az akvaparkba

Közvetlenül az akvaparkba
A váradi helyi tanács keddi ülésén elvi beleegyezését adta arra, hogy a Nymphaea akvapark felépítése után a Hotel Double Tree by Hilton és a Lotus Center is közvetlen behajtót építsen a létesítménybe.

A Hilton júniusban, a Lotus Center ennek a hónapnak az elején nyújtotta be erre vonatkozó kérvényét az önkormányzathoz. Tudvalevő, hogy a Double Tree by Hilton az épülő akvapark közvetlen közelében van, a Lotus Center pedig megvásárolta a szintén az épülő akvapark közvetlen közelében lévő egykori Ady-központot a hozzá tartozó telekkel együtt, és az adásvételi szerződésben kötelezte magát arra, hogy két éven belül befejezi az ottani félkész, hotelnek készülő épületet. Az elfogadott határozat-javaslat értelmében a behajtókat a két magánvállalat saját költségén építi meg azután, hogy befejeződött magának az akvaparknak az építése.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .