Közösen díszítünk – 25 év a DEVEVEL

Akt.:
Közösen díszítünk – 25 év a DEVEVEL
A DEVE személyre szabott szolgáltatásokat biztosít lakásdíszítéshez. A minőség és a tartósság 25 évnyi tapasztalat eredménye.

Ebben az időszakban folyamatosan fejlesztgettünk portfóliónkat. A legismertebb termékünk országosan a DOMOSTUK gitt. Második a FIORELA festék, amely valószínűleg a piacon az egyetlen illatosított festék.

A különlegesebb termékeink közül megemlítjük:

VELENCEI STUCCO – a márvány külsejű stucco, a velencei paloták fényesítését idézi, sikerrel adaptálták a lakásdíszítéshez, de a céges székhelyekhez is.

TRAVERTIN – különleges réteget biztosító díszítővakolat, sikeres változata az ugyanolyan nevű kőzetnek.

ASTRAL – metalizált festék, erős vizuális hatással, fényes és esztétikus, divatos, a legtöbb belső díszítés designjának eleme.

DEKORATÍV PADLÓ – az utóbbi években kifejlesztett termék, amely a lerakása révén igazi művészet szintjére emeli a járólapozást. Az elemek egyénivé is tehetőek, adaptálhatóak az arculathoz, a stílushoz és a funkcionalitáshoz. Kis cég vagyunk, ezért perszonalizált termékeket és megoldásokat is vállalunk, amelyek mennek a fogyasztóink esztétikai és művészeti elvárásaihoz, hogy megkapják a kívánt eredményt

AZT KAPJA, AMIT ÓHAJT – ez a szlogenünk, aminek révén biztosítjuk, hogy az ügyfelek egészen pontosan azt várják, amit elvárnak.

Technológiánk felújításán dolgozunk, EU-s és kormánypénzek segítségével, a Regio program keretében, amelynek célja a versenyképesség növelése és a piaci pozíció megerősítése. Ugyanakkor ez a projekt új, környezetbarát termékeket is hoz majd, mert hiszünk a környezte védelmében, tiszteletében és javításában.

További részletek:

http://www.deve.ro/

https://www.facebook.com/deve.prodexim/photos_all?sk=wall&lst=1134613648%3A100003611256999%3A1530522115
deve-9-414x600

Fizetett hirdetés

16510

Címkék: ,