Találkozó

2023.05.25. 18:14

Motorostalálkozót szerveznek a hétvégén Püspökfürdőn

Bike Fest x2 címmel motorostalálkozót szerveznek az Invictvs és a Hawks RC motoros klubok május 26–28. között a püspökfürdői hullámstrandon.

ERDON-összeállítás

A buli pénteken indul a püspökfürdői (1 Mai) hullámstrandon kora délutáni kezdéssel. Péntek este fellép egy Szilágy megyei fiatalokból álló tehetséges banda, a Crimson Haze, akiket Dj Chris követ a színpadon. Szombaton a reggeli ébredezés után 12–12.30 óra körüli indulással körbejárják Félixfürdőt és Püspökfürdőt, majd visszatérnek a hullámfürdő területére, ahol rövid pihenő után kezdődnek az izgalmas vetélkedők. A versenyek dobogósait kupákkal és ajándékokkal jutalmazzák. Egész nap lehet tombolát vásárolni 10 lejes áron, aminek a nyereményei között szerepelnek motoros kiegészítők, pólók, tetoválás, kézi bőrdíszműves termékek. Szombat este 18 óra körül lesz a versenyek eredményhirdetése és a tombolasorsolás, ezek után következnek a zenei produkciók. Elsőként a magyarországi Rockstars Not Dead lép színpadra, amely a 80-as évek rockslágereit hozza el, őket követi a Dust N’ Bones, egy Guns N’ Roses tribute zenekar, majd az Akusztik Duo lép színpadra, akik az egri Szépasszony Völgy látogatóit szokták szórakoztatni színes műsorukkal. „Vasárnap a reggeli és a kávé után mindenki eldönti, hogy mikor ugrik a vasparipára és veszi hazafele az irányt” – áll a szervezők közleményében.
A 80 lejes belépő magába foglalja a háromnapos sátorozási lehetőséget, a medence használatát, egy pohárka üdvözlőitalt belépéskor és persze az izgalmas programokat. Lesz lacikonyha, gyorsbüfé, kürtőskalács, minifánk, fagylalt és persze alkoholmentes és alkoholos italok. „Minden motorost es nem motorost szívesen látunk. A saját motoron érkező motoros hölgyeknek ingyenes a belépés” – üzenik a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!