Közeleg a Campus Fesztivál

Közeleg a Campus Fesztivál
2015-ben ismét megrendezik a Campus Fesztivált. A Campus Fesztivál 2015. július 22. és 26. között ismét a legjobb fellépőkkel várja a közönséget.

Kelet-Magyarország legnagyobb nyári bulijára évről évre többen látogatnak ki, tavaly hetvenezren fesztiváloztak a négy nap alatt. Több száz program várja idén is a látogatókat: a legismertebb hazai és külföldi sztárfellépők, humoristák, színészek, filmvetítések, civil utca, gasztro- és borfalu garantálja a minőségi szórakozást. Hamarosan teljessé válik a Campus Fesztivál programkínálata, a már most biztos fellépők között olyan ismert előadók szerepelnek, mint Wilkinson, a brit drum and bass zenei producer és DJ Londonból, nagyszabású koncertet ad Ákos, a Quimby, és természetesen a Tankcsapda is. Ottt lesz az elektronikával kísért metalcore vonal egyik sikercsapatának számító brit Enter Shikari is. A szervezők most egy újabb nemzetközi előadó vendégszereplését jelentették be az idei fesztiválra.
A nagyerdei rendezvényre érkezik a holland jazz díva Caro Emerald is, első slágere a Back It Up számos európai ország slágerlistáján rekordot állított fel. Díjainak száma bőven tíz fölött van, a legrangosabb díjkiosztókon nem csak albumait, hanem hangját is előszeretettel jutalmazták.