ERDON Helyi hírek

2007.11.13. 09:16

Baleset történt a DN 17-es országút Beszterce- Kolozsvár közötti szakaszán

<p>Beszterce-Naszód megye - Kedd reggel a DN 17-es országút Beszterce és Kolozsvár közötti szakaszán felborult egy mikrobusz. A kilenc utas közül senki sem sérült meg.</p>

Az első információk szerint a hóréteggel bevont, síkos út okozta a Somkerék település közelében bekövetkezett balesetet. Az utasok Suceava megyéből származnak, és hétfő éjjel, Nagyváradon szálltak fel a járműre, ahová az olaszországi Calabria tartományból érkeztek. A baleset után öt személyt- köztük egy négy éves gyermeket- egy másik mikrobusz vett fel, hogy otthonukhoz szállítsa őket.

A másik négy utas a helyszínen maradt, egy olyan járműre várva, amely kihúzza a mikrobuszt a sáncból, hogy aztán tovább folytathassák útjukat. Az elmúlt napokban képződött hóréteg miatt Beszterce- Naszód megye valamennyi útján nehéz a közlekedés, az éjszaka folyamán például több helyen hótorlaszok alakultak ki. A kedd reggeli baleset helyszínén körülbelül két órán keresztül a forgalom leállt, hosszú sorok alakulva ki mindkét irányban.

(Mediafax)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!