Kötelező véleményezés

A 2013/10. számú tanácsi határozattal Nagyvárad önkormányzata kötelezővé tette a működési véleményezés igénylését azon vállalkozások számára, melyek kereskedelmi tevékenységet fejtenek ki vagy szolgáltatásokat nyújtanak, és nem vendéglők vagy bárok.

Ezt a dokumentumot valamennyi munkapontra kérvényezni kell, beleértve azokat is, melyek bevásárlóközpontokban üzemelnek. Amennyiben valamennyi feltétel teljesül, maximum 15 napon belül kibocsátják. Ezért 60 lejt kell fizetni, az éves láttamoztatásért pedig 30 lejt. A kérvény benyújtásához szükséges dokumentumok a következők: cégbejegyzési bizonylat, az ingatlan címe, a cégnyilvántartó hivatal által kiadott bizonylat, az illeték befizetését igazoló számla, aktaboríték. A dokumentumok leadása után a helyi rendőrség ellenőrzi, hogy a vonatkozó kritériumok teljesülnek-e, a véleményezést pedig a munkaponton jól látható helyre ki kell függeszteni.

Címkék:


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .