Kóstolás és ruhapróba

Kóstolás és ruhapróba
Limuzintól a cipőn át a jeggyűrűig mindenből volt választék hétvégén a Zrínyiben.

Ötvenöt kiállító, szépen feldíszített standokon várta a megyéből érkező fiatalokat és szüleiket az idei, immár nyolcadik Romantika Esküvői Szakkiállításon. A rendezvény szervezője Zsatkuné Szabó Mónika lapunknak elmondta a megye vezető szaküzletei jöttek el a hétvégére, de voltak szolgáltatók, akik a fővárosból érkeztek a szabolcsi megyeszékhelyre azért, hogy bemutassák kínálatukat.

Volt itt cipő, ruha – menyasszonynak, vőlegénynek, s a násznépnek való – cukrász és dekoratőr, no meg fotósok és videósok hada, hogy az utókornak is megörökítsék a feledhetetlen pillanatokat. A nagy napra bárki leadhatta itt a rendelését, az érdeklődők megtudhatták mi a legújabb esküvői trend. Sok látogatót vonzottak a háttérprogramok is, és számos újdonságra rácsodálkozhattak azok a látogatók, akik akár egy évtizede tartották kézfogójukat, s a lagzit.

A ruhák tucatjait felpróbáló lányok látványától megrészegülve sok fiatalember a bejárat előtt csillogó limuzint vette szemügyre, akik pedig még nem döntöttek a lakodalmi menüről, a kóstolókon ötleteket kaphattak. S ha volt, aki hezitált kicsit, igába hajtsa-e a fejét vagy tartósnak ígérkezik-e a frigy, felkereshette a jós standját, vagy az aurafotózáson ismerhette meg szíve választottjának érzéseit.

P.V.